Circular Computing - Nieuwe gebruikte laptops

Onze Circulaire laptops leveren een duurzaam alternatief zonder een compromis op prestatie en kwaliteit.

Wij accepteren geen compromis op het gebied van prestatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om de technologie waar ons bedrijf op draait. En dat zullen we ook nooit van onze klanten vragen.

Onze circulaire laptops zijn uniek. Circulaire laptops zijn de topproducten uit het assortiment van merken als HP en Lenovo. Modellen die een volledig proces van remanufacturing doorlopen.

Remanufacturing is geen compromis, maar een proces om te komen tot de kwaliteit van een nieuwe laptop, met meerwaarde.

Zekerheid en garantie

Circulaire laptops kunnen – na een proces van demontage, upgrading en remontage – tot wel negen jaar langer mee. Om de klant volledige zekerheid te bieden, geeft Circular Computing standaard een hoogwaardige omruilgarantie van drie jaar op een circulaire laptop.

Duurzame en positieve impact

Alles, van onze producten tot onze processen, is ontworpen met onze missie voor ogen: een duurzame en positieve impact hebben, zonder in te leveren op de kwaliteit en prestaties waar uw bedrijf op draait. We zijn vastberaden om samen met u deze missie te laten slagen.

“Wij zijn anders. Omdat we weten dat onze missie alleen slaagt, als onze producten doen wat ze beloven.”

De fabriek

In 2017 hebben wij de eerste fabriek ter wereld geopend met als enige doel remanufacturing van computers.

Na jaren ontwikkeling van nieuwe, duurzame technieken, zijn we tot een proces gekomen dat geen detail aan het toeval overlaat. Op ruim 15.000M2 staat nu fase 1 van ons project. Een locatie waar een productie van 500.000 duurzame units per jaar gerealiseerd kan worden.

In ons state-of-the-art laboratorium zijn we continu bezig onze innovatieve technieken te verbeteren met ons eigen team van R&D engineers.

Is duurzaamheid ook belangrijk binnen uw onderneming en zoekt u een partner die hierin voorop loopt? Neem gerust contact met ons op.

Download hier de brochure ->