VarioBin - Modulair afvalscheidingsstation voor binnen

De VarioBin is een nieuw en innovatief afvalmeubel welke geheel modulair opgebouwd kan worden en waarbij zelf de keuze kan worden gemaakt tussen de verschillende afvalstromen.

  • Modern en strak design
  • Multimodulair en eenvoudig aan te passen
  • Uniek ontwerp in efficiëntie en hygiëne
  • Duurzaam kras- en kleurvast materiaal
  • Optioneel met slijtvaste papierzak of wieltjes

Ideaal voor op kantoor

Het afvalsysteem is uniek door gebruik van duurzame composiet materialen waarbij alle onderdelen onderling uitwisselbaar, uit te breiden zijn en/of te vervangen voor een andere afvalstroom. Daarnaast is mogelijk om binnen 1 fractie 2 afvalstromen te kiezen. De VarioBin biedt ook een hoog rendement in afvalscheiding doordat onbewust weggooi-gedrag wordt gestimuleerd door gebruik van verschillende kleuren en openingen aan de bovenzijde. Daarnaast is de VarioBin zeer gebruiksvriendelijk, efficiënt en hygiënisch in gebruik. Deze afvalbak is modulair opgebouwd en breed inzetbaar en biedt u de mogelijkheid om later afvalstromen toe te voegen of te wijzigen. Hij is leverbaar in verschillende volumes en uitvoeringen vanaf 20ltr tot 95ltr per afvalstroom. Wij leveren hem in small, medium en large uitvoering. Hij is daardoor breed inzetbaar en biedt voor elke locatie een passende oplossing.

Variabele dekselkleur en vorm

De verschillende afvalstromen kunnen worden aangegeven door middel van de kleur van de deksel en vorm van de opening. Elke combinatie is mogelijk, zowel alle kleuren verschillend of in 1 neutrale antracietgrijze kleur, in combinatie met elke vorm of met afsluitbare deksel.

De VarioBin is opgebouwd uit Trespa, een volkern materiaal afgewerkt met een HPL afwerking en is zelfdragend constructief en decoratief tegelijk. Duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd met een lange levensduur en is slijt en kleurvast. De vloeistofdichte afvalunit zelf is gemaakt van een 4mm Aluminium composiet materiaal welke zich kenmerkt door zijn bijzonder hoge sterkte stijfheid en licht is in gewicht. Verschillende decors zijn hierbij mogelijk. Standaard wordt de VarioBin geleverd in Ral 9010 en is voorzien van een duurzame en zeer gladde PDVF coating welke vuilafstotend is en zeer eenvoudig is om te reinigen.

Meer weten over de Variobin? Wij helpen graag! Stel je vragen via info@productforproduct.nl of 0299-223 800. Je kan bepaalde modellen ook direct bestellen in de webshop!