Temptation - Stijlvolle en vrijstaande RVS afvalbak voor binnen en buiten

  • Gepatenteerd en gecertificeerd brandveilig
  • Hoogwaardig en robuust model opgebouwd uit geslepen RVS
  • Gebruiksvriendelijk in handling en schoonmaak
  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Leverbaar met diverse opties

Alle modellen uit de Temptation Serie zijn hoogwaardige en brandveilige RVS afvalbakken. Alle Temptation afvalbakken zijn gecertificeerde en brandveilig. Alle modellen zijn zeer geschikt voor gebruik in algemene en publieke ruimte. De klep scharniert aan de korte zijde en is optioneel met oliedemper uit te voeren. Standaard voorzien van uitneembare verzinkte binnenbak. Ook leverbaar in elke gewenste RAL-kleur of met bewerkt oppervlak. Optioneel te voorzien van wielen en/of stelvoetjes.

FF1: De Temptation FF1 serie is stijlvolle en vrijstaande RVS afvalbak. Ook leverbaar als wandmodel ( FFW1) of als 100 L jumbo uitvoering (FFJ1).

FF2: De Temptation FF2 is een stijlvolle en vrijstaande RVS duo-afvalbak. Ook leverbaar als wandmodel (FFW2) of als 140 L jumbo-uitvoering (FFJ2).

FF3: De Temptation FF3 is een hoogwaardige en robuuste trio-afvalbak met 3 gescheiden fracties. Deze afvalbak is ook verkrijgbaar als wandmodel (FFW3). Eenvoudig in gebruik doordat de klep na ontgrendeling automatisch met gasveren omhoog gaat.

FF4: De Temptation FF4 is een hoogwaardig en robuust afvalsysteem met 4 gescheiden fracties. De gecertificeerde en brandveilige afvalbak is geschikt voor vrijstaande of vaste plaatsing. Eenvoudig in gebruik doordat de klep na ontgrendeling automatisch met gasveren omhoog gaat.

Wil je meer weten over de Temptation afvalbak? Wij helpen je graag. Stel je vragen via info@productforproduct.nl of 0299-223 800.