Sepabin - Modern afvalscheidingsstation voor binnen

De Sepabin recycling afvalbak is een modern en strak vormgegeven afvalscheidingssysteem. Uniek in gebruik en ontwikkeld om een zo hoog mogelijke scheidingsgraad te behalen. De verschillende kleuren en openingen van de deksels stimuleren onbewust het juiste weggooigedrag.

  • Modern en strak design
  • Uniek ontwerp in efficiëntie en hygiëne
  • Eenvoudig te personaliseren naar de organisatie
  • Duurzaam kras- en kleurvast materiaal
  • Verkrijgbaar in 2 t/m 5 afvalstromen
  • Optioneel met slijtvaste papierzak of wieltjes

De SepaBin is uniek en zijn ontwerp en functie. Deze nieuwe afvalbak is ontwikkeld op basis van de noodzaak om afval effectiever te scheiden. Door gebruik van hoogwaardige en duurzame composiet materialen is deze afvalbak uiterst slijtvast en hygiënisch. De SepaBin is een afval systeem dat werkt zonder binnenbak: de naadloze binnenkant met unieke zakhouders verbeterd de hygiëne en ergonomie bij het legen. Door het gebruik van sorteeropeningen in verschillende vormen en kleuren wordt een hoger scheidingsrendement behaald. Deze deksels zijn vrij te combineren waardoor alle afvalstromen en combinaties naar wens mogelijk zijn.

De buitenzijde van de SepaBin is uitgevoerd in een hoogglans wit en voorzien van een vuilafstotende coating. De bovenzijde en deksels zijn van een duurzame composiet met een slijt- en kleurvaste HPL-toplaag.

Meer weten over de Sepabin? Wij helpen graag! Stel je vragen via info@productforproduct.nl of 0299-223 800.