Dublin - Een robuuste en veelzijdige trio-afvalbak

De 3-vaks Dublin is een robuuste en veelzijdige afvalbak met een inhoud van 150 L. Door toepassing van verschillende sorteeropeningen wordt een hogere scheidingsgraad behaald.

  • Slim, veelzijdig en efficiënt
  • Snel te legen door metalen binnenbakken
  • Scharnierende klep met veiligheidsslot
  • Los te plaatsen of verankering aan de grond

De Dublin is een veelzijdige afvalsorteerbak met openingen aan de bovenkant. De afvalbak kan uitgevoerd worden met verschillende sorteeropeningen in diverse kleuren. Hierdoor is de bak eenvoudig te personaliseren en kan een hogere scheidingsgraad worden behaald. De Dublin is uiterst geschikt voor gebruik in openbare en publieke locaties zoals; scholen, kantoren, instellingen en beurzen. Met de optionele regenkap ook geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. De afvalbak is 480 mm diep, 850 mm breed en 815 mm hoog.

De afvalbak is gemaakt van gegalvaniseerd staal met poederlak of een RVS uitvoering. De metalen binnenbakken kunnen door de scharnierende klep aan de bovenkant eenvoudig uitgenomen worden om de bak te legen. Afsluitbaar d.m.v. een slot/sleutel. Geschikt voor vrijstaande plaatsing of vaste montage met verankering in de grond.

Meer weten over de Dublin afvalbak? Wij helpen graag! Stel je vragen via info@productforproduct.nl of 0299-223 800.